Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Catedrala Mitropolitana Din Cluj-Napoca

Catedrala Mitropolitana Din Cluj-Napoca

Slujba a fost oficiată de îps părinte arhiepiscop și mitropolit andrei, înconjurat de un sobor de preoți și diaconi, pe o scenă special amenajată în fața catedralei. 23 april at 23:38 ·.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

25 martie 2020,buna vestire ! Biserica reformată din orașul de jos. Stam acasa si vom fi bine cu totii,in curand !!!

Duminica Floriilor La Catedrala Mitropolitană Din Cluj Napoca Trinitas Tv
vizitati articolul complet aici : https://www.trinitas.tv/duminica-floriilor-la-catedrala-mitropolitana-din-cluj-napoca/
Vecernia și slujba paraclisului (transmisiune directă din catedrala patriarhală). Mii de credincioși clujeni au participat sâmbătă seara la slujba de înviere la catedrala mitropolitană din municipiu. Catedrala mitropolitană ortodoxă din cluj este situată în centrul orașului, în piața avram iancu și are ca hram „adormirea maicii domnului (15 august).

18 catedrala mitropolitană ortodoxă este o clădire impunătoare în centrul orașului cluj napoca, fiind înconjurată de clădiri vechi și importante din punct după fântână și statuie, se află clădirea teatrului național din cluj napoca.

Este unul din principalele edificii religioase din municipiul cluj. One such event was the procession with the relics of saint joseph the new of partos. Vecernia și slujba paraclisului (transmisiune directă din catedrala patriarhală).

Un sobor de ierarhi romani si straini, preoti si diaconi a. One such event was the procession with the relics of saint joseph the new of partos. Maps • cluj‑napoca • protestant church.

Catedrala Mitropolitana Cluj Napoca Mitropolia Clujului
vizitati articolul complet aici : https://www.mitropolia-clujului.ro/catedrala-mitropolitana/interior_catedrala/
Vecernia și slujba paraclisului (transmisiune directă din catedrala patriarhală). Dumitru cobzaru din partea fiilor duhovniceşti! The church also hosts highly attended special events which are specific to the orthodox faith.

Catedrala mitropolitană adormirea maicii domnului.

Monument important de artă românească, aceasta a fost construită în stil neobizantin, combinat cu elemente românești. În anul 1973, odată cu ridicarea scaunului eparhial al clujului la rangul de arhiepiscopie, lăcașul de cult a devenit catedrală. The church also hosts highly attended special events which are specific to the orthodox faith.

The church also hosts highly attended special events which are specific to the orthodox faith. Catedrala este pe langâ o atracție turistică și un important loc de cult, în. Mii de credincioși clujeni au participat sâmbătă seara la slujba de înviere la catedrala mitropolitană din municipiu.

Revoltă In Biserică Din Cauza Concertului Operei Naţionale In Catedrala Mitropolitană Cluj Napoca Preoţii Si Teologii Cer Demisia Decanului Facultăţii De Teologie Organizatorul Evenimentului B1 Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.b1.ro/stiri/eveniment/revolta-in-biserica-din-cauza-concertului-operei-nationale-in-catedrala-mitropolitana-cluj-napoca-preotii-si-teologii-cer-demisia-decanului-facultatii-de-teologie-organizatorul-evenimentului-144314.html
În anul 1973, odată cu ridicarea scaunului eparhial al clujului la rangul de arhiepiscopie, lăcașul de cult a devenit catedrală. Vecernia și slujba paraclisului (transmisiune directă din catedrala patriarhală). Poartă hramul adormirea maicii domnului.

23 april at 23:38 ·.

Stam acasa si vom fi bine cu totii,in curand !!! Sfanta si dumnnezeiasca liturghie ! 18 catedrala mitropolitană ortodoxă este o clădire impunătoare în centrul orașului cluj napoca, fiind înconjurată de clădiri vechi și importante din punct după fântână și statuie, se află clădirea teatrului național din cluj napoca.

Posting Komentar untuk "Catedrala Mitropolitana Din Cluj-Napoca"