Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Prajitura Cu Prune Si Iaurt

Prajitura Cu Prune Si Iaurt

(mai prajitura cu iaurt si dulceata. Cuptorul preincalzit la 180 de grade va fi tinut la foc mediu.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Găluştele cu prune, tăvălite în pesmet auriu, mâncate fierbinţi, pe nerăsuflate, direct din castronul alb de porţelan. Se omogenizează iaurtul cu ouăle şi untul topit, folosind telul. De ce ingrediente ai nevoie:

Prajitura Cu Prune Reteta Simpla Retete Gina Bradea
vizitati articolul complet aici : https://pofta-buna.com/prajitura-pufoasa-cu-prune-reteta-simpla-clasica/
Prajitura cu prune si nuci. Pudram deasupra prajitura cu zahar farin vanilat, o lasam sa se. Atentie se nu amestecam excesiv, atunci se va pierde din aerul incorporat.

Bineinteles ca puteti folosi si alte fructe:

Pentru blat, se bat bine ouale impreuna cu zaharul si untul, apoi se adauga faina si un praf de sare si se amesteca. Aşadar, ce altceva mai potrivit decât o prăjitură cu prune şi iaurt cremos, un fel de cheesecake swedish style, cu miez moale şi margini bronzate. Atentie se nu amestecam excesiv, atunci se va pierde din aerul incorporat.

Mixam spuma ouale cu zaharul (15 minute), adaugam apoi uleiul treptat, mixand mereu, iaurtul, iar la sfarsit cocosul si faina amestecata cu praful de copt cernute ; Prunele se spala, se sterg de apa cu un prosop de bucatarie, se taie pe jumatate, se scot samburii. Speli prunele, scoti samburii si le tai felii.

Tartă Cu Prune Si Cremă De Iaurt Click Mobile
vizitati articolul complet aici : https://m.click.ro/utile/retete/tarta-cu-prune-si-crema-de-iaurt
Cirese, prune, piersici, caise, struguri, ananas. Se adaugă zaharul, sarea şi scorţişoara şi se amestecă din nou să se dizolve zahărul. Nu uita sa verifici din cand in cand prajitura cu prune si iaurt;

Incorporam prunele uscate taiate cubulete mici.

Mod de preparare prăjitură cu prune şi iaurt cantităţile pe care vi le dau sunt pentru o tavă de 20×20 cm. Aprindem cuptorul la 160 de grade si pregatim o tava: Pentru blat, se bat bine ouale impreuna cu zaharul si untul, apoi se adauga faina si un praf de sare si se amesteca.

Deasupra se aşază jumătăţile de prune cu coaja în sus. Speli prunele, scoti samburii si le tai felii. 100 g margarina unirea, 1 cana zahar 3 oua, 1 cutie si jumatate de iaurt danone mic 300 g faina alba, 1 vanilie, 1 praf de copt.

Reteta Prajitura Cu Prune Scortisoara Si Smantana
vizitati articolul complet aici : https://www.bucataras.ro/retete/prajitura-cu-prunescortisoara-si-smantana-50562.html
Reteta gustoasa a prajiturii cu prune si iaurt. Speli prunele, scoti samburii si le tai felii. Ungem cu ulei si tapetam cu faina sau folosim batem bine ouale cu zaharul cu ajutorul unui tel.

Cantităţile pe care vi le dau sunt pentru o tavă de 20×20 cm.

Crema de iaurt cu frisca si afine. Bineinteles ca iarna o puteti pregati si cu visine congelate sau din compot, cu conditia ca acestea sa fie bine scurse de zeama. Prunele uscate le taiem marunt.

Posting Komentar untuk "Prajitura Cu Prune Si Iaurt"