Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Case De Vanzare In Hunedoara

Case De Vanzare In Hunedoara. Descopera 428 case de vanzare cu cel putin 1 in camera, de la hunedoara (judetul). Acesta site este specializat pe servicii de intermediere vanzare,cumparare, inchiriere case ,vile si terenuri in orasul iasi si localitati limitrofe iasului. Centru, botanica, râșcani, poșta veche, ciocana, buiucani, telecentru) sau suburbie. Explorează și case de vânzare! 100 m2 2 camere 1 bai.

100 m2 2 camere 1 bai. Casa de vanzare 120 mp 3 camere, baie, bucatarie , teren 1700mp 45000euro,com criscior jud hunedoara. Strada plantelor cartier 5 camere, 300 mp retezat, riu de mori. 3 camere, 702 mp orastie. Apartamente construcție nouă case de locuit imobil comercial terenuri garaje.

Casa De Vanzare Langa Brad Comuna Bucuresci Judetul Hunedoara Youtube
Casa De Vanzare Langa Brad Comuna Bucuresci Judetul Hunedoara Youtube Source from : https://www.youtube.com/watch?v=68DuysnGuAs
Case de vanzare cu loturi de pamant in chisinau. Vând casa de vacanța în satul govajdia, la 20 km de hunedoara, situata. Explorează și case de vânzare! Din rezultatele cautarii, selecteaza anunturile cu case de vanzare din zona ta sau din localitatea dorita de tine. Casa dispune de utilitatile necesare unui nivel de confort sporit, beneficiind de, gaz, apa, electicitate cat si de centrala termica cu incalzire in vila tip duplex, de vanzare in zona bucium, avand 3 camere, 2 dormitoare si suprafata teren 200 mp.

Din rezultatele cautarii, selecteaza anunturile cu case de vanzare din zona ta sau din localitatea dorita de tine.

Casa de vanzare in municipiul hunedoara. Acces imobil vă propune spre vânzare cele mai bune oferte imobiliare (case) în toate sectoarele: 187 anunturi imobiliare active in orasul iasi de la proprietari sau dezvoltatori imobiliari. Casa de vanzare, mesteacan, jud. Proprietate de vanzare formata din trei cladiri, prima in suprafata de 100mp pe nivel (p+1) in care la parter se afla o hunedoara, județul hunedoara.

Centru, botanica, râșcani, poșta veche, ciocana, buiucani, telecentru) sau suburbie. Contacteaza un agent imobiliar re/max! Teren de vanzare in hunedoara. Case de vânzare în chișinău. Casa / vila cu 3 camere de vanzare in almasul sec, jud.

Casă De Vanzare In Județul Hunedoara Trovit
Casă De Vanzare In Județul Hunedoara Trovit Source from : https://case.trovit.ro/cas%C4%83-jude%C8%9Bul-hunedoara
Explorează și case de vânzare! Vezi 37 rezultate pentru case de vanzare in apuseni la cele mai bune prețuri, cu cea mai avantajoasă proprietate începând de la 3.999 eur. Case si vile de vanzare. Casa dispune de utilitatile necesare unui nivel de confort sporit, beneficiind de, gaz, apa, electicitate cat si de centrala termica cu incalzire in vila tip duplex, de vanzare in zona bucium, avand 3 camere, 2 dormitoare si suprafata teren 200 mp. Vand 4 case individuale suprafata de 120 mp si suprafata de teren de 500 mp utili.

Suprafata utila 630,0 m2 suprafata terenului 499,0 m2 suprafata construita 650,0 m2 numar camere 7 anul constructiei 2020 locuri parcare 7 structura de rezistenta bca disponibilitate proprietate.

Casa de vanzare, mesteacan, jud. Case/vile de vanzare in hunedoara, judetul hunedoara, pe imobiliare.ro. Descopera 428 case de vanzare cu cel putin 1 in camera, de la hunedoara (judetul). Apartamente construcție nouă case de locuit imobil comercial terenuri garaje. Casa de vanzare 120 mp 3 camere, baie, bucatarie , teren 1700mp 45000euro,com criscior jud hunedoara.

Informaţiile despre localizare, preţ şi valabilitate sunt validate de către. Case cu un etaj, cu două etaje cu terenuri adiacente, în intravilan și în suburbii din bălţi. Contacteaza un agent imobiliar re/max! Casa / vila cu 3 camere de vanzare in almasul sec, jud. See more of case de vanzare cluj napoca on facebook.

Case Hunedoara Prima Invest Agentie Imobiliara
Case Hunedoara Prima Invest Agentie Imobiliara Source from : http://prima-invest.ro/case_hunedoara-r782175
Case/vile de vanzare in hunedoara, judetul hunedoara, pe imobiliare.ro. Aveți ceva de vândut sau de închiriat? Informaţiile despre localizare, preţ şi valabilitate sunt validate de către. Case cu un etaj, cu două etaje cu terenuri adiacente, în intravilan și în suburbii din bălţi. Acces imobil vă propune spre vânzare cele mai bune oferte imobiliare (case) în toate sectoarele:

Proprietate de vanzare formata din trei cladiri, prima in suprafata de 100mp pe nivel (p+1) in care la parter se afla o hunedoara, județul hunedoara.

Aveți ceva de vândut sau de închiriat? 🏡 profita de preturile avantajoase in hunedoara in centru sau spre periferie 🏡. Strada plantelor cartier 5 camere, 300 mp retezat, riu de mori. Centru, botanica, râșcani, poșta veche, ciocana, buiucani, telecentru) sau suburbie. Relevanta oferte recente pret asc pret desc timp ramas asc timp ramas desc.

Posting Komentar untuk "Case De Vanzare In Hunedoara"